Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda

Contoh surat pribadi bahasa sunda. Surat pribadi sering kali kita gunakan untuk saudara, sahabat, teman ataupun keluarga. Nah sangat unik sekali jika surat pribadi di tulis dengan bahasa sunda, apalagi untuk anda yang memang orang sunda asli. Berikut ini adalah contoh surat pribadi bahasa sunda yang mungkin bisa membantu anda.

Contoh Surat Pribadi Bahasa Sunda


Bekasi, 14 Nopember


Hatura katon
di bandung

Assalamualaikum Wr.Wb.

Hai,apa béja,baik alus waé ton? Kuring sarta kulawarga kuring dina kaayaan cageur walafiat.
Gampang mudahan béja anjeun ogé kawas éta.Naon di Bandung hujan terus sapanjang poé? Dibekasi ampir saban poé hujan
lokadieunakeun.

ton, bulan hareup pan udah mimitian libur sakola, naon manéh boga rencana liburan ka luar dayeuh?
Lamun henteu kuring hayangnganjang ka imah anjeun.Kuring hayang nempo éndahna keindahan
dayeuh Bandung sarta berlibur babarengan anjeun

Sakitu tiheula surat ti kuring engké jaga urang sambung deui.kuring tunggu balesan surat anjeun.

Wassalamualaikum Wr.Wb.



Sahabatmu,


Miftakhul Huda

Comments

Popular posts from this blog

Contoh Surat Lamaran Pekerjaan yang Baik

Pembelajaran IPA SD

Model Pembelajaran CTL